+32(0)78/15.15.10
+32(0)78/15.15.20

INTERMEDIANCE DE JURIDISCHE PARTNER VAN ONDERNEMINGEN, INSTELLINGEN EN PARTICULIEREN.

Door de omvang van onze organisatie zijn wij in staat om snel op te treden in heel België, zowel als in het buitenland, en te zorgen voor één aanspraakpunt in uw buurt, door gebruik van spitstechnologie waarmee al uw dossiers perfect transparant blijven.

MÉÉR DAN 50 MENSEN TOT UW DIENST !

INTERMEDIANCE bestaat uit 28 titularis-Gerechtsdeurwaarders, kandidaat-Gerechtsdeurwaarders, stagiairs en partners, een Directeur van het Centrum voor Studies, een IT manager, juristen en gespecialiseerde medewerkers.

DESKUNDIGHEIDSGEBIEDEN

Wij kunnen U helpen
Neem gerust contact op

Wij antwoorden binnen de 48u in alle discretie, en wij geven U meteen een beeld van onze erelonen.

Ons DNA

1. Eerst bemiddelen

Onze eerste zorg is een snelle verzoening van de soms uiteenlopende belangen van de partijen (en zo onnodige kosten vermijden). Met respect voor iedereen, bouwen wij een vertrouwensrelatie op die nodig is om geschillen doeltreffend op te lossen.

2. Oplossingen op maat

Met gepersonaliseerde oplossingen helpen wij uw schuldenaars bij het afbetalen van hun schuld. Op die manier komen onze klanten er financieel sterker uit.

3. Mee met de laatste technologische ontwikkelingen

Wij maken het onze klanten makkelijk door onze online service. Zo krijgen zij via onze website inzage in hun dossier. Nieuwe technologische ontwikkelingen, nieuwe uitdagingen. Wij staan klaar om te helpen wanneer U het slachtoffer wordt van cyberpesten of identiteitsdiefstal.

4. Adviseren en begeleiden

Wij zijn uw vertrouwenspersoon en zorgen ervoor dat alle partijen gehoord worden en in alle objectiviteit geadviseerd worden.

Ons studiecentrum

Het Studie- en Documentatiecentrum van INTERMEDIANCE (CEDI) werkt onafgebroken aan de verbetering van zijn diensten, en tracht de bakens uit te zetten voor het beroep van Gerechtsdeurwaarder. Deze opzoekingscel bestudeert de beroepspraktijk in andere landen, de juridische en fiscale vernieuwingen, technologische trends, het mededingingsrecht, openbare aanbesredingen, kunst, …

Even voorstellen onze
Gerechtsdeurwaarders

Wij zijn uw luisterend oor om U des te beter te kunnen adviseren. Heeft U een vraag of een probleem ? Contacteer ons ! Wij zullen U graag inlichten of U helpen bij het uitwerken van een oplossing op maat.

ec
Eric CHOQUET
Huissier de Justice
jfdc
Jean-Fabien DE CLERCQ
Huissier de Justice
mbg
M.-Bénédicte GROYNNE
Huissier de Justice

Blijf op de hoogte van onze nieuws

Nieuws en advies

controle-examens
L’ARES a fait appel à INTERMEDIANCE pour le tirage au sort électronique de 1.152 étudiants étrangers autorisés à accéder aux filières contingentées de l’enseignement supérieur

Grâce à l’application développée par INTERMEDIANCE, il a suffi de moins d’une heure, le 26 août dernier, pour effectuer le tirage au sort anonyme des étudiants non-résidents souhaitant s’inscrire en médecine vétérinaire, kinésithérapie, logopédie ou audiologie en Fédération Wallonie-Bruxelles.