Ontdek ons aanbod

INTERMEDIANCE is voortdurend op zoek naar nieuwe dynamische en gemotiveerde medewerkers om ons team te vervoegen. Bij ons kunt u uw talenten ontwikkelen en uw kennis te gelde maken.Solliciteer bij ons

Op zoek naar een eerste job, of aan een nieuwe uitdaging toe ? Raadpleeg onze vacatures of bied spontaan uw diensten aan online.

Bouw uw loopbaan verder uit

Bij INTERMEDIANCE komt u terecht in een team van meer dan 50 mensen dat continu in beweging is en in een aangename werksfeer. De gedroomde plek om uw carrière uit te bouwen !

Onze vacatures
Stagiair-Gerechtsdeurwaarder

INTERMEDIANCE zoekt gemotiveerde en dynamische stagiair-Gerechtsdeurwaarders, uitstekende juristen – idealiter met een bijkomend masterdiploma – die geboeid zijn door bemiddeling, ICT en een innovatieve structuur. Kennis van het Nederlands en/of het Duis is een pluspunt. Een masterdiploma in de rechten is een must.

Dossierbeheerders

INTERMEDIANCE zoekt ervaren dossierbeheerders en teamleiders. Met uw computerskills kunt u moeiteloos de courante en de iets complexere akten voorbereiden. U bent flexibel en kunt goed in team werken. Kennis van vreemde talen is een pluspunt.

Callcentermedewerkers

INTERMEDIANCE zoekt callcentermedewerkers, die liefst al een overtuigende eerste ervaring hebben ! Hebt u een duidelijke uitspraak, bent u alert en stressbestendig ? Solliciteer dan online ! Kennis van vreemde talen is zeer wenselijk.

ICT Assistants

INTERMEDIANCE zoekt ICT Assistants om de informatica-afdeling te versterken. Bent u vertrouwd met software of hardware ? Hebt u oog voor de behoeften van de gebruikers en reikt u geschikte oplossingen aan ? Solliciteer dan vandaag nog online !

Spontane kandidatuur

Uw kandidatuur interesseert ons, zelfs als uw profiel niet helemaal beantwoordt aan een van onze vacatures !

Stel u spontaan kandidaat, en dan nemen we contact met u op van zodra we uw kandidatuur bestudeerd hebben.

We bewaren uw kandidatuur gedurende maximaal 12 maanden in onze database. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming hebt u recht op inzage, rectificatie en verwijdering van uw persoonlijke gegevens.    Paramètres de protection des données à caractère personnel
    Les cookies nécessaires contribuent à rendre un site Web utilisable en activant des fonctions de base comme la navigation de page et l'accès aux zones sécurisées du site Web. Le site Web ne peut pas fonctionner correctement sans ces cookies.