Ontdek ons aanbod

INTERMEDIANCE is voortdurend op zoek naar nieuwe dynamische en gemotiveerde medewerkers om ons team te vervoegen. Bij ons kunt u uw talenten ontwikkelen en uw kennis te gelde maken.Solliciteer bij ons

Op zoek naar een eerste job, of aan een nieuwe uitdaging toe ? Raadpleeg onze vacatures of bied spontaan uw diensten aan online.

Bouw uw loopbaan verder uit

Bij INTERMEDIANCE komt u terecht in een team van meer dan 50 mensen dat continu in beweging is en in een aangename werksfeer. De gedroomde plek om uw carrière uit te bouwen !

Onze vacatures
Stagiair-Gerechtsdeurwaarder

INTERMEDIANCE zoekt gemotiveerde en dynamische stagiair-Gerechtsdeurwaarders, uitstekende juristen – idealiter met een bijkomend masterdiploma – die geboeid zijn door bemiddeling, ICT en een innovatieve structuur. Kennis van het Nederlands en/of het Duis is een pluspunt. Een masterdiploma in de rechten is een must.

Dossierbeheerders

INTERMEDIANCE zoekt ervaren dossierbeheerders en teamleiders. Met uw computerskills kunt u moeiteloos de courante en de iets complexere akten voorbereiden. U bent flexibel en kunt goed in team werken. Kennis van vreemde talen is een pluspunt.

Callcentermedewerkers

INTERMEDIANCE zoekt callcentermedewerkers, die liefst al een overtuigende eerste ervaring hebben ! Hebt u een duidelijke uitspraak, bent u alert en stressbestendig ? Solliciteer dan online ! Kennis van vreemde talen is zeer wenselijk.

ICT Assistants

INTERMEDIANCE zoekt ICT Assistants om de informatica-afdeling te versterken. Bent u vertrouwd met software of hardware ? Hebt u oog voor de behoeften van de gebruikers en reikt u geschikte oplossingen aan ? Solliciteer dan vandaag nog online !

Spontane kandidatuur

Uw kandidatuur interesseert ons, zelfs als uw profiel niet helemaal beantwoordt aan een van onze vacatures !

Stel u spontaan kandidaat, en dan nemen we contact met u op van zodra we uw kandidatuur bestudeerd hebben.

We bewaren uw kandidatuur gedurende maximaal 12 maanden in onze database. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming hebt u recht op inzage, rectificatie en verwijdering van uw persoonlijke gegevens.