INTERMEDIANCE DE JURIDISCHE PARTNER VAN ONDERNEMINGEN, INSTELLINGEN EN PARTICULIEREN.

Door de omvang van onze organisatie treden we snel op in België en het buitenland, en zorgen we voor één aanspreekpunt in uw buurt. Door middel van toptechnologieën blijven al uw dossiers perfect transparant.

MÉÉR DAN 60 MENSEN TOT UW DIENST !

INTERMEDIANCE bestaat uit 28 titularis-Gerechtsdeurwaarders, kandidaat-Gerechtsdeurwaarders en stagiairs, een Directeur van het Studiecentrum, een IT-manager, juristen, gespecialiseerde medewerkers en PARTNER-Gerechtsdeurwaarders.

VAKGEBIEDEN

Wij kunnen U helpen
Neem gerust contact op

We antwoorden binnen de 48 u. in alle discretie en geven u meteen een overzicht van onze erelonen.

Ons DNA

1. Eerst bemiddelen

Eerst en vooral willen we de soms uiteenlopende belangen van de partijen snel met elkaar verzoenen (en zo onnodige kosten vermijden). Met respect voor iedereen bouwen we een vertrouwensrelatie op, die nodig is om geschillen zo doeltreffend mogelijk op te lossen.

2. Oplossingen op maat

Met persoonlijke oplossingen helpen we schuldenaars bij het afbetalen van hun schuld. Op die manier komen onze klanten er financieel sterker uit.

3. Mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen

Met onze online services maken we het onze klanten gemakkelijker. Zo kunnen ze via onze website hun dossier inkijken. Nieuwe technologische ontwikkelingen, nieuwe uitdagingen. We helpen u indien u het slachtoffer wordt van cyberpesten of identiteitsdiefstal.

4. Adviseren en begeleiden

Wij zijn uw vertrouwenspersoon en zorgen ervoor dat alle partijen gehoord worden en in alle objectiviteit geadviseerd worden.

Ons studiecentrum

Het Studie- en Documentatiecentrum van INTERMEDIANCE (CEDI) werkt onafgebroken aan de verbetering van zijn diensten en tracht de bakens uit te zetten voor het beroep van Gerechtsdeurwaarder. Dit onderzoekscentrum bestudeert de beroepspraktijken in andere landen, de juridische en fiscale vernieuwingen, technologische trends, het mededingingsrecht, openbare aanbestedingen, kunst …

Even voorstellen onze
Gerechtsdeurwaarders

We luisteren naar u en staan u met raad en daad bij. Hebt u een vraag of een probleem ? Contacteer ons ! We geven u graag meer informatie of helpen u bij het uitwerken van een oplossing op maat.

ec
Eric CHOQUET
Gerechtsdeurwaarders
jfdc
Jean-Fabien DE CLERCQ
Gerechtsdeurwaarders
JD
Jacqueline DUCHATEAU
Gerechtsdeurwaarders

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes

Nieuws en advies

Paramètres de protection des données à caractère personnel
Les cookies nécessaires contribuent à rendre un site Web utilisable en activant des fonctions de base comme la navigation de page et l'accès aux zones sécurisées du site Web. Le site Web ne peut pas fonctionner correctement sans ces cookies.