Nieuws & Advies

recouvrement-creances
Wat moet ik doen om een schuld te recupereren ?

Om de procedurekosten zo laag mogelijk te houden, proberen we in de eerste plaats het geld langs minnelijke weg te recupereren. We sturen de schuldenaar dan een ingebrekestelling waarin we hem verzoeken zijn schuld te betalen binnen een bepaalde termijn.

RTBF
Verkocht voor 27.000 euro !

Een exclusieve Cadillac die ooit nog eigendom van Koning Leopold III van België was, werd voor 27.000 euro verkocht tijdens een veiling van INTERMEDIANCE in Namen.

controle-examens
Loting voor toegang tot bepaalde richtingen van het hoger onderwijs met een quotasysteem

Op 27 augustus 2018 werden de niet in België verblijvende studenten die zich mogen inschrijven voor de medische en paramedische richtingen van het hoger onderwijs van de Franse Gemeenschap door loting aangeduid. Van de in totaal 3.943 ingediende dossiers werden uiteindelijk 1.187 aanvragen goedgekeurd. De kandidaten hadden gemiddeld ongeveer één kans op drie om geselecteerd te worden.

Onbetwiste geldschulden

Ontdek de oplossingen van INTERMEDIANCE voor de invordering van onbetwiste schulden (I.O.S.)

Kunstwerken

INTERMEDIANCE is het enige Gerechtsdeurwaarderskantoor in België dat gespecialiseerd is in het schatten van kunstwerken. We organiseren ook openbare veilingen.

Elektronische vaststelling

INTERMEDIANCE beschikt over innovatieve en veilige oplossingen voor vaststellingen via het internet.  Die kunnen van pas komen indien u het slachtoffer bent van cyberpesten, om uw auteursrechten te beschermen of in geval van online identiteitsdiefstal.

Paramètres de protection des données à caractère personnel
Les cookies nécessaires contribuent à rendre un site Web utilisable en activant des fonctions de base comme la navigation de page et l'accès aux zones sécurisées du site Web. Le site Web ne peut pas fonctionner correctement sans ces cookies.